A het kvessonje dva

by

lobsterKaptam harom kurvanagy homart cserebe, mert vigyaztam ket nyulra, ket teknosre, ket macskara es harom patkanyra. A kerdesem az lenne, mi a francot csinaljak harom kurvanagy homarral? Elegge urgent, mert, gondolom, a nedves papirdoboz, amiben most vannak, elegge szuboptimalis elethely.
Az kizart, hogy elve bekurjam oket forrasban levo vizbe, a tenger meg azert messze van.

Tags:

3 Responses to “A het kvessonje dva”

 1. Add el az ebayen:)
  Vagy idomítsd be őket valami fasza mutatványra, pl. odahozzák a papucsodat vagy átugranak egy tüzes karikán!
  Esetleg olvass fel nekik a Koránból, aztán kérdezd ki.

 2. márpedig azt élve kell belekúrni sajnos.
  szentiment civilizált faszmegoldás: várd meg, amíg megdöglik, és utána, ha mégis megcsinálod, talán te is.

 3. Nem vagyok kepes elve belekurnia fazekba. Ahogy egy csirke nyakat se tudom elvagni, egy borjut se tudok letaglozni, pedig a majat nagyon szeretem.
  Atvittem oket a Blacksaltba. Egy helyi uberposh etterem. Borral (amit vihetsz magaddal, ha epp olyanod van, tehat byow, bring your own wine) ugy haromszaz helyi penz egy vacsora, ami otredzsosz. Szal, oda allitottam be egy dobozzal meg a rakokkal. Pincer kerdi, van-e foglalasom. Mondom, mas itten a leanyzo fekvese. tehathogy: homarok. Mondja, hogy utana kell neznie, elkeszithetik-e nekunk. Mondom, nem jonnenk ma, az asszony konyvklubban van, meg egyebkent is. Kijott egy szakacs, megnezte a homarokat, megkoszonte, es elvitte oket. A pincer pedig meghivott minket vacsorara akarmikorra. Itt elni jo.