Az ocsmány természet kiküszöbölése

by

Írjuk csak le, hogy „keresztnév”, és kitérnek a hitükből az ateisták, írjuk le, hogy „családnév”, és árvának érzik magukat a lelencgyerekek, írjuk le, hogy „meglátjuk”, és golyózni kezd a vakok szeme, írjuk le, hogy „olvassa el…”, és felháborodott levelet kapunk a diszlexiásoktól. Helyesen: utónév, vezetéknév, kiderül, ismerjék meg… Valahogy úgy érzem, hogy odajött az óvónéni hozzánk, torzsalkodó gyerekekhez, és elveszi tőlük a játékot (a nyelv kifejezőképességét), mert ha nem tudunk megegyezni, akkor senkié se legyen.

Bizonyos kifejezések ugyanis kirekesztőek, ezért ki kell őket rekeszteni. Más kifejezések valakit sértenek, bántanak, lehangolnak, demotiválnak, ajakbiggyesztést váltanak ki, illetve még rosszabb: esetleg valaki eláll vásárlási szándékától, ezért ezeket szintén hulladékba kell helyezni (és semmiképp sem kidobni a szemétbe). Öreg, csúnya, béna, vak, süket, néger, idegen, …-kór (csak szindróma!), …-ban szenvedő (csak …-al élő), féllábú, szegény, bolond és a többi NEM LÉTEZIK – punktum. Nem illik olyat se mondani, hogy ügyetlen, fizesse be, vásároljon, nincs pénze, elkésett, elrontotta, illetve hogy valamit nem tud vagy nem tehet. Hiszen mindent tudunk, és mindent lehet. Ha pedig mégse, arra tilos felhívni a figyelmet, ahogy a háztetőn egyensúlyozó alvajárót (bocsánat: szomnambulizmussal élőt) sem szabad felébreszteni, mert lezuhan, és szétkenődik az aszfalton (bocsánat: lecsökkent stabilitása miatt fokozódik a baleseti kockázat). Langyos pakurába áztatott vattába kell csomagolni a világot, a természetet, mert az borzalmas, önkényes és lehangoló. A természetfilmek legalább 6-os, de inkább 12-es karikával mennek a tévében, mert az állatok MEZTELENÜL vannak, vicsorognak, kakilnak, harapnak, megdöglenek, és olyan dolgokat csinálnak, amit le sem merek írni. És mindemellett még basznak is a mocskos disznók.

Tags: ,

2 Responses to “Az ocsmány természet kiküszöbölése”

  1. agree

  2. nemcsak, hogy basznak, hanem még ráadásul összevissza mindenkivel, és nem használnak óvszert! sőt a kisebb állatok is látják!