Clint

by

Van ez a cimboram, a Billington. Egyreszt piszok jo zenet csinal, masreszt mindketten mely tisztelettel adozunk C. Eastwood munkassaga elott . Tole hallottam ket tortenetet, es bar egyiknek se neztem utana, de elfogadom, mert egyreszt piszok jol hangzik, masreszt Billington.

Pro primo: C.E. egy kaliforniai kisvaros polgarmestere, es ebben a minosegeben betitolotta a fagylaltevest kozteruleten. Engem ez a hir magrazott csoppet, mert hogy van az, hogy egy Clint betiltja a fagylaltot? You’ve got to ask yourself one question: “Do I feel lucky?” Well, do ya punk? Cos you ain’t  gonna eat no ice-cream on the sidewalk… Ez egy fos, nem klint.

 

Pro secundo: Clint ugyanebben a varosban amellett, hogy polgarmester, egy szallodat is uzemeltet. Ugy gondolta, hogy a szallodajaban fagylaltot is forgalmaz majd a szallovendegeknek. A fagylaltforgalmazas engedelyeztetesi folyamatanak keresztbe fekudt a varosi jegkrem-lobbi, es megtiltottak, hogy a szallodaban a fagylalt forgalmazasat. Erre valaszkepp Clint betiltotta az fagylaltevest kozteruleten az egesz varosban. Ez Clint. Pontosan. Hitem visszatert.

Esakkortehat szombaton erosen biciklizes lesz majd a vikariusokkal.

Comments are closed.