Disclaimer

by
Mindenki a földre! Kezeket tarkóra! Aki megmukkan, annak szétlövöm a retkes valagát! Maga ott, igen, maga szerencsétlen seggfej! Azonnal nyissa ki a páncélszekrényt!*

* Ez a felhívás nem minősül nyilvános ajánlattételnek. A tájékoztatás nem teljes körű. A részletekről tájékozódjon honlapunkon.

Be akartam fizetni a Marci zeneiskolai tandíját a Raiffeisennél, teljesen standard procedúra, készpénzbefizetés folyószámlára, általában minden banknál 5 perc alatt elintézhető művelet, na ezeknél nem.

Eleve várattak vagy 20 percet, aztán közölték, hogy töltsek ki egy A4-es nyomtatványt, és várjak további 20 percet.

Na mondom lófaszt a seggetekbe, fogok én papírokat töltögetni, az a ti dolgotok bazmeg, azért van ott az a sok hájasseggű alkalmazott, nem? Vagy ez már a válságadó áthárítása? Outsourcolják az adminisztratív munkaköröket az ügyfelekre?

Úgyhogy otthagytam a picsába az egész kócerájt, a pénzt meg majd beteszem a tanárnő zsebébe (mínusz áfa, ugyebár), oszt kalap.

Hát így lettem fehérgalléros bűnöző, pedig csak pénzt akartam betenni. Rabolni nyilván gyorsabban ment volna.

Tags: ,

4 Responses to “Disclaimer”

 1. héé hova lett a keret??

 2. Helyesírást csak html módban tessék javítani, az admin oldalon

 3. bocsánat…
  de ott még volt keret, amikor beleizéltem.
  egyébként mindig edittel javítottam eddig, az baj? v csak keret közelében?
  azt se tudom, hol van az admin oldal…

 4. edit az jó, csak nem “double click to edit”

  ha viszont edit, akkor ott át lehet kapcsolni Visual módból HTML módba, na az kell (de ez is csak akkor kell igazán, ha a plain texten kívül láthatóan van még valami más is, pl. kép beszúrás, spéci formázás, ilyesmi)

  az admin oldal meg leánykori nevén dashboard