Farkashegy

by
Nem skanzen

Nem skanzen

Forgatócsoportunk egy Buda környéki kisközségben kapta lencsevégre ez az ipartörténeti műremeket. Külön érdekessége, hogy érvényes légialkalmassági vizsgája van, és napközben üzletszerű szúnyogirtással foglalkozik, talán épp itt valamelyikünk feje felett.

Nemgagyi

Nemgagyi

Figyeljük meg a szórófejeket védő praktikus nejlon kanisztereket. Nem utolsó konstruktőri bravúr a fékszárny mechanizációra szerelt permetező bővítmény se. Ezzel fel- és leszállni komoly aviatikai teljesítmény lehet, pláne bokánál feljebb érő fűben.

Figyelmes szemlélő felfedezheti a menetszéllel hajtott vegyszerporlasztókat is (lásd még: megújuló energiaforrások). A bejáratot egy jól bevált tuto lakat védi az illetéktelen behatolók ellen.

Nemgány

Nemgány

A büszkén terpeszkedő főfutók között találjuk a szellemesen menetszéllel működtetett mű- vagy igazitrágya-szivattyút. A tepsi az inkontinens motorból hajtóműből szivárgó váladékokat hivatott felfogni. A kompresszorból a pilótafülkébe egy ismeretlen rendeltetésű kerti locsolóslag vezet.

Nemphotoshop

Nemphotoshop

Így néz ki a leszállóhely 2 perccel a hidegfront elvonulása után. Élőben szebb. A windóz XP háttérképénél is.

Ha mégegyszer születhetnék, vagy visszatekerhetném az órát 18 éves koromig, biztos pilóta lennék. Akár annak árán is, hogy be kell lépni a kiszbe meg a pártba, munkásőrségbe, hadseregbe. Bármibe.

Tags:

One Response to “Farkashegy”

  1. cép!!! de rég repültem… REPÜLNI AKAROK!!!!