Holnap

by

Holnap, vegre, holnap este hetkor Ulrich ravag a borre, Hetfield majd ugy tesz, mintha enekelne, en meg majd ugy, mintha piszokul elveznem. Iszom is majd hozza, hogy a picsaba ne?, van amit alkohol nelkul nem lehet, vagy legalabbis nem erdemes. A fekete, hasznalt Metallica-polo feszul erosen, es nem mellkasban, de uj poloban koncetre menni csirasag. Holnap: rumble.

Anyamek keves dologtol tiltottak gyerekkoromban. Nagy nono volt az alkohol, barminemu formaban, kiveve Szilveszterkor, nomeg, valami fura oknal fogva, Husvetkor, mikor Anyam RomKat egyhazfi unokatesoja latogatott minket. Nem szabadott meg verekednem, mert annak mindig sulyos retorzio lett a vege Apam reszerol. Bokszolni bokszolhattam, mig egy izben csunyan el nem vertek a majam, mert utana mar azt sem. Ami pedig a legnagyobb antikrisztus volt, az a motorkerekpar. Minden unokatesomnak volt, es nem ertettem, hogy ha azoknak a felelotlen kis hulyeknek lehet, akkor nekem miert nem. Vettem magamnak egyet egyszer nyolc par postagamabert, de Apam megmakacsolta magat, es vissza kellett adnom a Verhovina markaju, egyebkent nagyon uncool szerkezetet. A tulaj visszavette, de a galambokkal kapcsolatban oda nyilatkozott, hogy elrepultek, ami nyilvanvalo faszsag. Naiv voltam, vartam azert oket otthon, majd harom nap utan leesett, hogy megettek a galambokat Baksaek, szimplan es egyszeruen. Az eset elobb verbalis konfrontaciohoz, majf fizikai abuzushoz vezetett, amibol majdnem feljelentes is lett a Baksa-szulok reszerol, de Apam elsimitotta az esemenyek hanytorgasat, amit kovetoen egy egesz csoppet felpofozott, csak a rend vegett.

Azert jutott csak eszembe, mert az elmult honapokban a kovetkezo dolgokat szereztuk be a kedvessel: Triple Secet, mert egy bulin egyszer ivott csoppet, es ugy emlekezett, hogy jo. Csatolva, mintegy, lett hozza Cointreau is, hogy azert ne legyen akkora a csalodas. Beiratkozott boksztanfolyamra, mert megismerkedesunk hajnalan emlekezete szerint baromi jokat bokszoltunk (nem bokszoltunk, o verekedett, kesztyuben), de en nem tudom tanitani. Tegnap meg vettunk neki robogot.

A koztunk levo korkulonbseg tetemes, es ha eddig voltak is ketsegeim afelol, hogy a gyerekemnek kezelem bizonyos szempontbol, immaron nincsenek.

Az elet szep, mellekszalon.

Tags:

8 Responses to “Holnap”

 1. Majd elmeséled milyen volt a koncert?
  A nőktől nem tiltottak kiskorodban? :D

 2. Amennyiben tulelem. A szivem nem a regi mar, dacara a napi 83 mg aszpirinnak.
  Kizarolag age appropriate, magyar, reformatus kislanyokkal baratkozhattam, akiknek a szuleit ismerte az Anyam.

 3. Azóta remélem megkúrtál már pár vagon muzulmán thai diáklányt és woodooista néger öregasszonyt:)
  (Or else things to do before you die)

  Ez az aszpirin izé ez nem urban legend / placebo / szimpla fasság?

 4. egy időben rá voltam kattanva az aszpirinre.
  pedig nem is akartam gyereket. merth arra is jó ám.
  de aztán rájöttem, h nem szeretem a függőségeket, és lejöttem róla.

 5. Maradtak feher foltok a terkepen…
  Nem, az aszpirin nem urban legend. Napi 25 mg felett es 300 mg alatt kifejezetten oke. Ha gondolod, kuldok hozza linkeket.
  Hogy gyerekre jo-e, azt nem tudom.

 6. küldjél linket nekem is, veszélyesen élek, minden nap tömegközlekedem, igaz a város legjobb járatán, de rámfér a biztonság

 7. S főszálon milyen az élet?

 8. Túlélted? :DDD