Hülyébbik

by

A Jobbik váci szervezete vagy komplett idiótákból áll, vagy nagyon biztosak a dolgukban, mert nyílt listás hírlevelekben zaklatnak különféle neofasiszta akciókról, különleges kedvezményekről és soha vissza nem térő lehetőségekről. Az adatkezelési szabályokra magasról szarva egyszerűen beletettek minden címzettet a cc: mezőbe, nem adnak leiratkozási linket, arról nem beszélve, hogy honnan a retekből szedték az email címemet. Sajnos a spamfilterek nem ismerik fel.

Tags: , ,

21 Responses to “Hülyébbik”

 1. tehát ezekre, akiket lehet, pont úgy találtak meg, mint téged, most még ráuszítottad a fentieket is, jól értem?:)

 2. Abszolút. Természetesen a saját címeimet (!) eltávolítottam a listáról.

 3. Gondolom, nem csak a vaci szervezet van tele vernoszo barmokkal.

 4. és ha egyikük közzéteszi ugyanezt a listát a te címeiddel, az övé(i) nélkül?
  másképp mondom: ha én kapnék ilyeneket (ártatlanul), nem örülnék, ha egy másik ártatlan áldozat még ki is plakátolna feketelistán.

 5. Collateral damage.
  Mondanám magyarabbul is, ha nem magaddal példálóztál volna:)

 6. Senki se artatlan. Felig mindenki jobbos.

 7. :))

 8. Plane a kurva lepenyhalak.

 9. Máma nudistastrandon voltunk: illetve egy kis magánkemping, csak naturistáknak, szigorú házirenddel (pl. minden ruha viselése tilos).

  Legnagyobb döbbenetünkre a főépületen egy délceg árpádsávos lobogó lengett.

  Gondolkodtunk, mi lehet ennek a funkciója egy nudistastrandon.
  – Cigánypecsenye, de szószerint, bazmeg!
  – Metéltekre felszólítás nélkül lövünk.

 10. amúgy jó hely?
  tartunk ott blogtalit?:))

 11. tarthatunk

  nem rossz hely, csak hát kicsit kiesik, autó nélkül esélytelen

  meg nem valami nagy hely, kb. olyan, mintha egy kertes házba mennél vendégségbe, mondjuk a kert kicsit nagyobb, kb. akkora, mint egy lakótelepi játszótér:)

 12. http://shitbreaker.blog.hu/2009/06/15/osszefognak_a_nemzeti_meleg_szervezetek

 13. http://pilu.blog.hu/2009/06/15/vigyazz_jon_a_vona_t

 14. http://szily.blog.hu/2009/06/15/egyutt_pecaztam_az_oreg_hungaristaval

 15. valami női hölgy

  Nem érek rá. :)

 16. Adjon az Isten!

  Érdekesnek találom ezt az írást.
  Minden esetre azt elmondom, hogy a Jobbik váci alapszervezete nem küld senkinek kéretlen leveleket! Erre az oldalra én is csak egy ismerősöm felhívására találtam rá. Egyszerűbb lenne ilyen esetekben egy levelet küldeni a vac@jobbik.hu címre a pocskondiázás és nácizás helyett.
  Nagy valószínűséggel más “dolgozik” a mi nevünkben, a mi e-mail címünkkel. Ehhez nem kell hacker tanfolyam, igaz az ECDL vizsga elég karcsú hozzá. Bárki tud bármilyen levelet írni bárki címéről. A miáltalunk kiküldött leveleknél minden esetben ott található a leiratkozás lehetősége a levél végén.
  Aki kéretlenül kapott tőlünk levelet kérem jelezze ezen a címen feher.zsolt@jobbik.hu az elnökünknél és ellenőrizni fogja hogy szerepel-e a feliratkozottak címlistájában. Ha szerepel, azonnal törli.
  Köszönöm, hogy elolvastátok.

  Szebb jövőt!

  Jobbik váci alapszervezetének alelnöke: Antal Attila

 17. Tisztelt Antal úr!

  Köszönöm a kulturált hozzászólását. Nincsenek már meg a kérdéses mailek, és az utóbbi hónapokban azt hiszem, nem is kaptunk hasonló hírleveleket, (talán az eredeti bejegyzés elérte célját), ezért idézni már nem tudok belőlük, de nehezen hihetőnek tartom, hogy azok a radikális jobboldali tematikájú hírlevelek az Önök címéről nem az Önök tudtával árasztották el a postafiókjainkat.

  Továbbá emlékeztetném, hogy az Ön által hivatkozott Fehér Zsolt úr mailcíme is szerepel a címzettek között, tehát neki már egy évvel ezelőtt, minden különösebb bejelentés nélkül is tudnia kellett volna arról, hogy valaki “visszaél” az Önök email címével:)

  Mindegy, bármi is történt, fedje a múlt jótékony homálya, és reménykedjünk közösen, hogy abban a bizonyos szebb jövőben többé ilyen malőrök nem fordulnak elő:)

  Üdvözli:
  az 1rem1.com szerkesztőségének alelnöke

 18. Tisztelt Anonim Art!

  A Fehér Zsolt címének szereplése bizonyítja pont azt hogy a kérdéses leveleket nem mi küldtük ki. Nem vagyunk annyira bolondok hogy saját hírlevelünket a saját címünkre is elküldjük, mert ez kissé értelmetlen lenne ismerjük el! Arra viszont megkérném, hogy az itt szereplő címeket legyen kedves eltávolítani.
  Két okból is kérném ezt.
  Az egyik hogy ezzel Ön is adatvédelmi törvényeket sértett mivel az e-mail cím személyes adatnak minősül és annak közzététele a tulajdonosának írásos engedélyével érvényesíthető. Gondolom erre nem kaptak felhatalmazást a címek tulajdonosaitól.
  A másik ok hogy az úgynevezett kémrobotok pontosan az ilyen oldalakról begyűjtenek minden e-mail címet és további spam tevékenységre használják fel. Ezért valaki szemében megint mi leszünk a hibásak pedig közünk sincs hozzá.

  Tisztelettel várom mielőbbi intézkedését.
  Köszönettel: Jobbik váci alapszervezete

  Szebb jövőt!

 19. lassan egy évvel később utolért a kor

 20. Tisztelt Antal úr!

  Tudja mit, igaza van, ezeknek a mailcímeknek itt semmi keresnivalójuk, úgyhogy – ha ki nem is törlöm őket – használhatatlanná téve azért itt marad belőlük valami. Tudja, csak úgy a mementó kedvéért.

  Ezen túl pedig, talán megérti, az 1rem1.com magánszemélyek magán jellegű közléseit hivatott megjeleníteni, és semmiképp nem kívánunk kommunikációs platformot kínálni szélsőjobboldali szervezeteknek (se), úgyhogy a további kommentelés lehetőségét ebben a posztban kikapcsoltam.

 21. Áhh, le van szarva, fogok én itt ezzel vesződni bazmeg.