Leminősítés

by

Ezek a faszok pont úgy picsognak, mint ahogy egyes hölgyek, akik nem értik, hogy én hogy merészelek a mindenki más által az általuk egekbe magasztalt nőiességük előtt nem hasraesni, és mondjuk valami teljesen másban fantáziát látni.

Például az ünnepelt delnők helyett a ványatt vékony fiatal szőkéket preferálni.

Nem értik. Pont, ahogy a Matolcsy sem. Ezért egyedül fognak baszni.

Kisfiam, ha nagy leszel, tudjál majd róla: mindig annak van igaza, aki választ. És az ítélet nem alku tárgya.

Tags:

6 Responses to “Leminősítés”

 1. ha az embert/országot 1 db leminősíti, miközben van még X másik, hát akkor… úgy jártak mindketten:)

  a hitelképesség meg olyan dolog, h ha eleinte nem lett volna olyan ígéretes, akkor most nem lennénk tele ennyire izé … kihívásokkal.

 2. Még így is akkora üzlet az embereket eladósítani, hogy az ING bank rengeteg pénzért megveszi a Telenor ügyfeleinek a telefonszámát és lakcímét, hogy aztán rejtett számról naponta többször hívogassa, (azután is, hogy közölte az illető potenciális fejőstehén, hogy nem szándékozik, és az adatkiadást is letiltotta eleve), aztán annak ellenére, hogy nyilván repül a szemétbe, erőszakosan és kéretlenül kiküldenek egy egész drága kis reklámcsomagot.

  Tehát az ilyenféléknek még nyilván mindig hatalmas pénz van az adósrabszolgák toborzásában, ha ekkora hadigépezetet üzemeltetnek.

  Ezt én felminősítésnek veszem:)

 3. yeliangquanne

  (Szerintem mostanában az általad ványadtnak titulált vékony fiatal szőkék az ünnepelt delnők… : ))) Ez csak mellékszál, de erre van kapacitásom. : ))) )

 4. nem.

 5. http://index.hu/kultur/eletmod/2011/11/29/nincs_jobb_a_vilagon_a_bovlisagnal/

 6. Hallom a termeszek sivítását, ahogy a kártevőirtó (válság) behatol a féregjárataikba, és nemcsak én hallom:
  http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__biztositasok__1632550-a-telenor-neveben-telefonaltak-ismeretlen-szamrol-ing-bankra-torteno-rabesze__oldal-1