mell ki, has be

by

mivel mostanában rendszeresen szaunát csinálnak a teremből (23 fok van az órán), már másodszor voltam kénytelen egy szál sportmelltartóban topban ugrálni (nyugi, nadrág meg cipő van rajtam). 

mostanában nem divat a fitneszben a haskilógatás, pedig 10 éve még az volt, volt is egy csomó ilyen haskirakós felsőruházatom, de mára tönkrement bennük a gumírozás:)
szóval már én is diszkrét sötét színű ujjatlanban nyomom (a top fölött), mert végtelenül konformista vagyok.
és hülye is, mert fel se tűnt, hogy bár felül fel vannak öltözve, sőt a derekukon is van kis melegítőfelső (még az oktatók egy részén is), a lábuk teljesen testhez simuló (térd)nadrágban van. na vajon miért:)

nomindegy, feladtam a rejtőzködést, immáron másodszor, mivel 23 fokban hőgutát kapok ugrálás közben még ujjatlanban is. még szerencse, hogy nem a narancssárga párducmintás topom volt rajtam (ugyanis a newyorkerben 3e egy ilyen, a nikeban meg 10; utóbbiban van normális színben/mintával is).

szóval amint előkerült a (takargatni felesleges, sőt mi több, vétek lenne) derekam, meg a szépséges hasizmom, ill. az egyéb dolgok a vállamon (látom a kis izmokat, mint az anatómiai atlaszban, juj), sőt kifejlődött vmiféle hónaljizmom is (annak mi a neve?), szóval olyan szép felsőtestem van, hogy egyből tekintélyem lett az órán:D
(a többi meg el van rejtve a melegítőgatyában.)

az is nagy felfedezés volt egyébként, hogy mivel eltelt 20 év azóta, hogy először elkezdtem terembe járni (van itt valaki, aki emlékszik erre, mert ő is oda járt, ugyanis be voltunk fizetve, 600 másik emberrel együtt), és azóta is vagy 10, hogy órára és nem gépekre, szóval hogy így 20 év (- 6 év kihagyás) után már talán nem muszáj kizárólag katonai kiképzéses kardioórára mennem (= kiköpöm a tüdőm és leszakad a lábam), mivel egy középkorú (glabellás) nő járhat nyugodtan olyanra is, amelyiknek csak az elején (bár egyeseknél ez az óra fele…) van ugrándozás, utána meg olyan rendes nyugdíjas földön meghalós gyakorlatok.
szerintem így szebb is leszek, mivel ezek minden izomcsoportra rámennek (bár én elég sokat próbálok elsunnyogni, de mindig rám szólnak).

Comments are closed.