Miért ne? – SZDSZ

by

Nem, nem azért, mert nincs. Persze, hogy nincs, nem van, gone, died, kaputt, zerstört. Hanem mert meg kell büntetni a történelmi bűneiért.

Genetikailag liberális szavazó vagyok, mégpedig szélsőliberális. Én még akkor is az SZDSZ-re szavaztam, amikor a zsidókon kívül már senki más.

Üdítő, bátor, előremutató jelenség volt, a jövő és a haladás cimbóluma. Egész addig, míg rá nem jöttek, hogy ebből nem lehet megélni. Márpedig ők meg akarnak. A magyar realitás csak a bugris parasztok és a hőzöngő prolik tartományában értelmezhető, gondolkodni, felelősséget vállalni, előre nézni szigorúan tilos és életveszélyes. Politikai öngyilkosság az intelligenciára és a kulturáltságra apellálni. Győzikétől Maunikáig, RTL-Klubtól TV2-ig, Danúbiusztól Slágerrádióig. Iwiwtől MyVIP-ig.

Tiszt és úriember ilyenkor azt mondja, hogy oké, ennyi volt, akkor most lemerülünk és kibekkeljük. Vagy újra kiadunk szamizdatokat. De ezek nem. Hiszen a többieknek hogy bejött már: audival csajoznak és Horváthországban (!) van yachtjuk (vitorlásuk, na).

Úgyhogy valamit lépni kell, még mielőtt a történelem süllyeszője bla-bla-bla… szóval gyorsan alapítsuk meg a Strabag Demokraták Szövetségét, becsatornázva az Elenderrel, oszt jöjjön, aminek jönnie kell.

Hát, jött, aminek jönnie kellett. El kell takarodniuk a Retkes picsába.

A liberális szavazók meg pár évig még otthon maradnak. És szárazon tartják a puskaport.

Tags: ,

7 Responses to “Miért ne? – SZDSZ”

 1. .

 2. Én is itthon maradok, bakker. Nem tudok kire szavazni.

 3. lehet érvénytelenül is

 4. Apám is azt mondta, hogy úgy fog. Csak úgy meg minek? Olyan ellenállás, amiről senki nem tud? Érted… :)

 5. ha senki se vonulna be, nem lenne háború.
  (ha senki se nézné, nem lenne mónikasó.)
  mér pont én, mér pont én? valakinek el kell kezdeni.

 6. Jelentkeztem a helyi kovetsegen szavazni.

 7. onnan könnyű:P