Munkásőrnek egy baja

by

Hír:

(…) Budaörsön egy embert előállítottak és többeket igazoltattak a rendőrök fekete öltözékük miatt. Egyikőjük sem a Magyar Gárda, fehér ing, fekete oroszlános mellény összeállítású egyenruháját viselte, az intézkedő parancsnok szerint azonban megjelenésük emlékeztetett a betiltott szervezetre. Az őrnagy ezt garázdaságra utaló jelnek nevezte. (…) Draskovics Tibor  azt állítja: a gárda uniformis viselése önmagában elegendő indok lehet az előállítására, a miniszter ugyanakkor többszöri kérdésünkre sem tudta megnevezni a fekete-fehér ruházat viselését tiltó törvényt. (…)

Engem utoljára 1978-ban pofozott fel egy munkásőr többedmagammal a Szarvas téren (az Ifipark hátsó bejáratánál), mert nem volt betűrve az ingem a nadrágomba, vagy túl hosszú volt a hajam, vagy hivalkodóan csoszogtam az alföldi papucsomban, vagy fasz tudja már miért. Megjegyeztem akkor az arcát az embernek, és megfogadtam, hogy elégtételt veszek a megaláztatásért, és egyszer megölöm:) Nem a kommunista rendszerre, nem a munkásőrségre, nem a vén fasz gecikre haragudtam úgy en bloc, hanem személyesen erre az illetőre.

Valami olyasmire gondoltam, hogy hosszú még ez az élet, kicsi a világ, egyszer csak összefutunk kettesben egy sötét utcasarkon, vagy elhagyatott út menti parkolóban, amikor nem lesz nála a szolgálati fegyvere, és akkor addig ütöm, amíg mozog, és még utána is egy kicsit, csak úgy passzióból, végül letépem a fejét és belehugyozok a koponyájába.

Később, ahogy haladtam előre az élet vándorútján, külön lapot nyitottam az ilyen faszoknak: “People to kill before I die”. Sajnos eddig még egyet se pipáltam ki a listámról, viszont hálistennek leszoktam a tömegrendezvények látogatásáról, máskülönben már rég hősi halottá nyílvánított volna a HírTV online.

Kirívóan közösségellenes, félelmet keltő árpádsávos rendőrautó Budapest belvárosában!

Kirívóan közösségellenes magatartást tanúsító, félelmet és megbotránkozást keltő árpádsávos rendőrautó Budapest belvárosában!

Tags: , ,

4 Responses to “Munkásőrnek egy baja”

 1. De durva ez…

  Engem egyszer mert farmer volt rajtam. Nem fajt nagyon…

 2. rám meg mosolyognak a rohamrendőrök

 3. belenéztem a kurucinfóba, h megtudjam, hol nem fog ma megállni a metró, hát rég röhögtem ennyit.
  ügyesek ezek a vörösök/színesek/labancok stb, mert ennél jobb ellenreklámot ki se lehetne találni.
  v megint lemaradtam vmiről, és ez a sasjózsi új kabaréja?

 4. Olvasgatom a Magyar Gárda honlapját, és hát kurvajó.
  Szerintem nagy szarban van a Draskovics.