No man est omen

by

A kaliforniai tyukok koztudomasulag isznak. Itt most lenne egy foto egy szerfolott baratsagos csirkerol, amint epp a soromet fixirozza, de milyen vilag az?, sir fel bennem a repteren hajnal altal megtiport ego, ahol nem lehet telefonrol kepet feltolteni?! Es erdemes-e egy ilyen vilagban elni, meg akkor is, ha tudjuk, hogy a Metallica studioja nem tobb egy ocska raktarnal San Rafaelben, Friscoban pedig gyogyir a fentebb nevezett lelek/ego barminemu fajdalmara egy sourdoughba lottyintett nagy merokanalnyi clam chowder.

Tags:

8 Responses to “No man est omen”

 1. dede, lehet valahogy, mindjárt kitalálom

 2. akarom azt a tyúkot, akaromakarom!!!!
  csináljátoooooooook meg!!

 3. Sajnos képeket feltölteni egyelőre csak a hagyományos módon lehet, és a közeljövőben ebben nem várható fejlődés.

 4. Ittragadtam valami repteren. Minneapolis, vagy mi a felbefureszelt wombat. Mifele Midwestern paraszttempo az, hogy ma mar nincs jarat se DCbe, se Baltimoreba, se semmi. A helyiek mind zombinak neznek ki. Ijeszto.

 5. Ott egyszer én is átszálltam.
  Northwest hub nyilván.
  Az egész országban nincs semmi, csak a repülőtér:)

 6. Ja, Northwest hub, ami most mar ugye Delta, de ez nem valt a javara.

 7. no és hol a tyúk?

 8. Kerlek, a tyuk jelen pillanatban egy farmon van. Kakas modjara kukorekolt, es ilakoltattak. Nem vicc, papirral, pecsettel. Mennie kellett. Davis varosban ugyanis egy telken maximum harom tyukot lehet artani, ordibalo kakast nem. Arpad eljatszott egy DNS-vizsgalat lehetosegevel, de aztan elvetette. most uj csirkek erkeznek, remelhetoleg csendesek.