Spam bejelentése

by

Van ez az online spamfeljelentő űrlap, úgyhogy én most a nemzeti összefogás jegyében bewamzerolom első ízben mondjuk a Démétér Ház Alapítványt, aztán meglátjuk mi lesz belőle.

Egy jó negyedórám ráment, de kurvára rühellem a pitiáner ügyeskedő kreténeket, mondtam már? Valamint az NHH dolgozzon kicsit az adóforintjaimért.

update: egyelőre az nhh szervere kissé tájmautos, aztán a certificate letöltése se sikerült, háááábazmeg mibűl gondoltam, hogy majd pont ez fog működni.

update2:

Sikeres beadvány beküldés
Elektronikus érkeztető azonosító: 12534010201005051028004387

Dokumentum mentése a C:\Documents and Settings\root\.epa/data/outbox könyvtárba…
A mentés sikerült.

Tags: ,

5 Responses to “Spam bejelentése”

 1. Update3: bemószeroltam a management kiadó káeftét is, plusz a saját domainregisztrátoromat, mert kurvaérdekes, hogy csak a .hu domainjeimre kapok spamet, a .com-okra egyáltalán nem. A domainneveket meg kizárólag a regisztrációs adatbázisból szerezhették, hiszen nyilvános tartalmakat nem szolgáltatok rajtuk, mailcímként sem használom őket.

  Mostmár csak 3 percbe tellett, inclusive this comment.

 2. Küldött nekem valamit elektronikusan az NHH, de nem tudom elolvasni, USS_UnspecifiedVIAZError következtében.

  Pedig lehet, hogy épp arról akartak értesíteni, hogy a mendzsmentkiadó kájeftét beszántották és felhintették sóval, a vezetőséget pedig felakasztották, felnégyelték, és kitűzték a várfalra!

 3. ha ilyen hatékonysággal, ahogyan mailt küldenek, akkor szerintem ne reménykedj

 4. ti, akik ájtí vonalon nem vagyok elveszettek, kérdezem tőletek (így kéretlen-váratlanul), h egy blogspot -os blogot érdemes- e átcuccolni (és lehet-e) máshová, ahol “nagyobb biztonságban” van?

  (azaz említhetjük (lehúzhatjuk) pl. név szerint azokat a magyar gyártókat, Mo-n forgalmazókat, akiknek a termékei x.rt sem érnek, v itthon 2-3x drágábbak… – anélkül, h a magyar jogi bukfencekbe ütköznénk, hitelt rontanánk, felfüggesztenének minket, perrel fenyegetnének, ip címünket kiadatnák, beazonosítanának, vagy ilyenek. esetleg éjjel agyonlőnének az ágyban)
  ez a: hullikahajam pont blogspot.com (aggódok, m kezdik megtalálni azok is, akikHEZ nem szól (hanem akikRŐL).
  lécci

 5. Igen, lehet átköltöztetni, pl. saját domainre, saját szerverre. Némi pénzbe kerül ugyan, tehát gondoljátok meg, hogy megéri-e évi kb 100 dollárért (meg némi induló kiadások árán) megvívni ezt a dicső szabadságharcot. Keress rá akár magyar akár amerikai akár kínai:) szolgáltatóknál hogy blog hosting, worpress hostintg meg ilyenek, tonnaszámra van lehetőség.

  Ha saját domainen van a dolog, akkor persze nevesíteni kell egy tulajdonost, de lényegesen erősebb üzemeltetői jogaid vannak, biztonságban lehet a tartalmad és garantálható a felhasználók anonimitása.