Sucks

by

Elloptak a biciklimet (a szemem lattara, de nem ertem utol a fickot), valamint meghuztak az automat a parkoloban (nem a szemem lattara).

Tags:

4 Responses to “Sucks”

 1. Bocsánat a kifakadásért, de abüdöskurvaannyát,levágniakezétazilyennek, lennerendvazzze!
  Ezek sztem ilyen felnőttségpróbáló mered/nemmered játékok, amely energiát annyi más helyen lehetne hasznosítani, és nevelés kérdése (is), h. merrefelé engedjük manifesztálódni (ld bennszülött/autentikus kultúrájú törzsek).
  No persze én is loptam kamaszkoromban, pár pofon után (ctr+u) megtanultam (ctr+u) együttérzőnek lenni. Ezek (a pofonok) hiányában sztem nem lehet tudatosan empatikussá válni. Kötelességünk (nevelőknek, döntéshozóknak), hogy atyai pofonban részesítsük a tévelygőket.
  Antropológiai-szociológiai (sztereotip) ismereteim tágításaként, örvendenék, amennyiben személyleírásal ajándékozza meg a nyájas (?) olvasót.
  Ave

 2. Azert kezet levagni biciklilopasert talan picit tulzas, mar legalabbis az en biciklim miatt senkinek ne vagjak le a kezet. Azt se gondolom, hogy, hogy dafkebol lopta el a biciklimet. Egy nagy ablakon keresztul szemeztunk 0,5 masodpercig, de mire kiertem az epuletbol es korbenyargaltam, vigan elkerekezett a 17. utcan, eszak fele.
  Jo kis bicikli volt egyebkent, igazan bant a dolog.
  Nem vagyok nagy hive a profilingnak, tok mindegy, hogy nezett ki, aki ellopta, vegul.

 3. Semmi értelme utólag levágni az elkövető kezét! Eső után köpönyeg. Előre kell levágni. Megnézem, hogy lavírozik kéz nélkül az ilyen kis mocsok. Ahogy egyes kutyáknak trimmelik a fülét, farkát, úgy kell már eleve levágni a kezét minden rossz arcú, szemmel láthatóan kábítószeres, hippi, hajléktalan, román, cigány, részeges, vidéki tahó, néger, diszkópatkány, emós, gyári munkás tapló stb. kezét. Szóval egy tíztagú, régi, megbízható kézlevágókból álló bizottság megállapítaná objektíven, hogy ki olyan.

  Nekem is az előzőt ellopták persze. Csak a legszarabb biciklik mennek tönkre a tulajdonosuknál.

 4. én vállalom a kézlevágást, úgyse tudom adekvát módon levezetni az újkeletű agresszív energiáimat.
  hozzátok a fotót az autón (biciklin, ételhordón stb.) lévő karcról, v pedigleg az előbb említettek hűlt helyét igazoló hivatalos dokumentumot, valamint otthonról a bárdot, és nem mellesleg a delikvenst.
  lefogjátok, én hipphopp lecsapom, oszt már vihetitek is vissza az egész miskulanciát.

  egy kikötésem van: a véres bárdot tessék a vitrinben elhelyezni, és minden reggel-este 5 percig némán szemlélni.