Szóbeli erőszak

by

Azt reméltem, hogy elég öreg vagyok ahhoz, hogy szimpla hétköznapi kreténségeken már ne basszam fel az agyam, de a következő baromság, ami a fészbúkon terjed, és ezért először azt hittem, hogy vírus vagy valami hasonló becsapós állatság, annyira képtelennek tűnt, hogy valaki ebből tényleg projektet csinál, de nem, szóval egyszer csak vettem a fáradságot, és végigolvastam.

http://patent.org.hu/lep%20szobeli%20eroszak.pdf

Azóta tudom, hogy én valójában egy elvetemült bűnöző vagyok, pusztán amiatt, hogy hölgyismerőseimtől nem tűröm el a picsogást, ami pedig, mint azt tudjuk jól, a nők veleszületett előjoga.

Azért egy haszna mégiscsak van ennek a nemes missziónak: ha mostanáig csak szóbeli erőszaktevő is voltam, mostantól upgradelem magam fizikai bántalmazóvá, és esküszöm, hogy eltöröm a péklapátot annak az idióta picsának a hátán, aki ezt az egészet kitalálta, vagy pénzt szerzett hozzá, vagy egyáltalán, bármi köze van ehhez a rémes gyalázathoz.

9 Responses to “Szóbeli erőszak”

 1. Ne haragudj, Art, ez az anyag éppen arról szól, hogy a szóbeli erőszakot nem szabad bagatellizálni. Eleve nem szabadna, hogy egy ilyen, sokaknak erőt adó kiadványt ennyire gyámoltalanul fordítsanak le angolból, hiszen így könnyen a gúnyolódás céltáblájává válhat. Persze azt is megértem, hogy elvtelen dolog lett volna egy férfival lefordíttatni…

 2. http://www.youtube.com/watch?v=vjQWBknRtxg

 3. Nincs ezzel semmi gond, sot.

 4. Már pedig ezzel két gond is van:

  Az egyik (primer szinten), hogy gőgös, frusztrált, érzéketlen, megkeseredett, nemi szerepükből kiesett/kivágyakozó, neveltetésüknél fogva az egészséges önvédelemre képtelenné tett, a szárnyaszegett életükért saját maguk helyett a másik neműeket, másik világnézetűeket, a más bőrszínűeket, a más vagyoni helyzetűeket, meg mindenkit hibáztató véglények (sok egyéb mellett) ilyen abszurd kiadványokkal aláássák a nemek közötti természetes, dinamikus (és néha bizony harccal járó) egyensúlyt és az ebből eredő kölcsönös bizalmat éppen úgy, ahogy a különféle diktatúrák megteremtették az állampolgárok közötti bizalmatlanság légkörét a legkülönfélébb körmönfont propagandával.

  A másik pedig (ami mindennek a folyamatnak a mögöttes tartalma), hogy a nem természetes személyek által bátorított úgynevezett közhasznú (óvó, védő, támogató, jajdekurvarendesekvagyunk és majdmikivakarjukavilágotaszarból jellegű) „önszerveződések” hatásában (és az aktivisták valódi szándékával ellentétes módon) ÉKET VERNEK ember és ember közé, elvetik az éberség=gyanakvás magvait (mindenki potenciális erőszakoló, pedofil, gyilkos, terrorista), hogy egy dologban lehessen csak megbízni, és az biztos, hogy nem az embertársunk, a parnerünk, a szülőnk (hanem a szervezetek, intézmények, államok, amelyek valójában a nem természetes személyek világhálózata, vagyis maga a kukac).

  – Add el a páncélod, a kardod, és vegyél az árából pórázt a saját nyakadba, és tálkát, amit mi majd megtöltünk mindennap, és bújj be biztonságos óladba, amit mi majd megvédünk – mondják nekünk, és mi, az automatikus (piaci folyamatokból önműködően következő) propaganda aknamunkájának köszönhetően egyre inkább engedelmesedünk.

 5. lófaszt engedelmeskedünk, amikor forradalmi felforgató tevékenységet folytatunk, valamint földalatti aknamunkát végzünk! (sőt én időnként utcai harcot is, de csak passzióból, és csak nyugdíjas nénik ellen.)
  akarsz egy pofont, gyáva elhajló?!

 6. Tenyleg nem latom, hogy mi gond van azzal a kis kialtvannyal, vagy mivel. Senki sem veszit vele semmit, max valakik nyerhetnek.

 7. Az a gond vele, hogy militáns. Frontokat nyit az eddig szűznek:) hitt területeken. Ellenségeket csinál olyanokból, akik egymásra inkább szövetségesként, társként kéne tekintsenek.

 8. veszekedés után igazán jó… társalogni:)

 9. Egy nagy lófaszt!!