Taking Woodstock

by

Az indokoltnál kicsit több zsidózkodás közben egyszercsak feltűnt, hogy nincsen néger szereplő, de még csak statiszta se, és onnantól direkt figyeltem, hogy legalább mutatóba egyet betesznek-e, de nem. Leszámítva talán Jimi Hendrix megkerülhetetlen nevének említését.

És sajnos nem jutottunk közelebb annak a megfejtéséhez, hogy a 60-as évek legvégén honnan kerültek elő hirtelen ezek a korahuszonéves kölykök, akik azonnal tudták, hogy akkor és ott mit kell csinálni. Nemcsak Woodstockban, hanem pl. Liverpoolban is. De lehet, hogy ezt csak mi nem értjük, nekik meg kurvára természetes.

Tags:

11 Responses to “Taking Woodstock”

 1. hát a szőke kiscsaj fiúja mi volt, indiánutánzatú felsőben (ilyen volt anyámnak a 80as években, imádtam), akiket nem értettek az idős szülék, h valójában jegyet akarnak venni a fesztiválra, hmmm?:)

 2. igen, meg találtam még kettőt, de nagyon nagy nehezen
  mindenesetre érdekes élmény volt:)

 3. Nem mertem megnezni ezt a filmet.

 4. Pedig kurvajó, nagyon melegen merem ajánlani.

 5. szerintem is jó, tiszta nosztalgiám lett:))

 6. Eleg sokat melazok azon, hogy jutott Woodstock ota idaig, ilyen gyorsan ez az orszag.
  Annak a hangulatnak, meg ugy altalaban a peace, flower, happinessnek semmi nyoma. Relativ szabadon gondolkodo ismerosom ketto van, mindketto leszbikus, meg ismerem egy kaloz-hippi-forradalmart, aki kommunista. A tobbseg azonban nem tudja kimondani az isten vagy a haza szavakat anelkul, hogy elcsuklana a hangja.

 7. felgyorsult a „fejlődés”, brother.
  (mellesleg szerintem az istenhaza meg a woodstock egyáltalán nincs ellentétben.)

 8. Nem csak a valtozas sebessege foglalkoztat, hanem az iranya is. Nem ertem, na…

 9. mit?
  a jólét az emberek agyára megy egy idő után.
  meg a hatalom is.

 10. Ma volt a Filmmúzeumban a Woodstock című dokumentumfilm, majdnemhogy véletlenszerűen összevágott jelenetek a helyszíni kb. egykamerás forgatásból, úgy 3 órán át. Deviszont egy rövid interjúrészlet is van benne a főszervező csávóról, hát pont úgy néz ki a filmben (incl. vicces bőrmellény + mókás futártáska), meg az egésznek a fílingje pontosan el van találva.